Porsche за най-подредения мъж на света

Представяме ви един нов продукт, създаден от Porsche Design в Австрия. Първоначално куфарчето е предназначено за бизнес консултантите на Porsche, които сигурно са най-подредените хора в света. Миналата седмица продуктът стана достъпен и за масовия потребител. Цената му е 570 долара и е добро решение за онези от вас, чиито чанти съдържат всичко: бележчици, кърпички, химикалки, телефони, тефтери и други напълно излишни неща.

Името на чантата е Porsche Design P2150 2.2 Lean BriefBag, а идеята на изработката и дизайна й е да се избегне всякакво прахосване на пространство. В случая само нещата, от които имате реално нужда, могат да влязат в чантата. Базата, на която стъпват от Porsche, е анализ на традиционния бизнес „багаж“ и реалните ползвания на нещата в него, както и излишните предмети. Лоша практика са твърде големите преносими компютри, твърде дългите и тежки кабели към тях, твърде големите джобове, твърде многото малки отделения за нестандартни предмети и др. С две думи: излишни неща. Консултантите на Porsche Design са разбрали това  и са създали специална система, която позволява на потребителя да види дали всички нужни неща са си на мястото. Например, ако една от трите писалки липсват, специална цветна връвчица се показва и привлича вниманието на собственика на чантата. При пътуване пък, паспортите и билетите са лесно достъпни в голям външен джоб, създаден специално за целта. P2150 има и вътрешно куфарче за срещи, което се вади. В него има място за лаптоп, документи и др. Другата допълнителна чантичка е предназначена за техническите аксесоари като кабели, мишка, флашка и др.

„С дизайна на това куфарче искахме да дадем нашия опит като бизнес консултанти на хората, които работят в тази сфера всеки ден.“, казва говорителят на Porsche.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here