Целувайте жената правилно

Почти всеки мъж има самочувствието, че е натрупал достатъчно опит с жените, независимо с колко се е срещал и с колко е „прекарал нощта“.

Но не всеки от тях би си признал, че малко помощ ще му се отрази добре.

Тук ще ви предложим някои прости и лесни съвети как с няколко целувки жената до вас буквално да се разтопи в ръцете ви.

Целувки по ушите

Ушите наистина са адски чувствително място. Затова е странно, че е най-често пренебрегвано, когато става дума за любовна игра. И тук нямаме предвид само меката възглавничка. Цялата повърхност на ухото е изключително нежна. Така че оставяме на вашето въображение как точно да подходите. Само ви даваме една насока – бъдете нежни.

Целувки по врата

Може и да не знаете, но задната част на врата е много чувствителна, особено ако я докоснете изненадващо. Например, любимата ви жена приготвя вечеря, чете или просто преглежда новините на компютъра. Ако я заобиколите, отстраните косата от врата й и нежно я целунете, единственото, което ще остане в главата й, сте вие.

Целувки по лицето

Лицето на жената има толкова много чувствителни точки, че трябва да сте абсолютни дебютанти, за да объркате нещо. Въпреки това ще ви посочим челото, бузите, долната част на челюстта, носа и дори клепачите. Отново условието е да сте внимателни и в никакъв случай не използвайте прекалено езика си – рискувате да й стане неприятно.

Целувки по рамото

Имаме предвид ключицата. Да, звучи все едно говорим за медицина, но в крайна сметка това са термините. Когато жената е облечена, често едно от откритите места е близко до ключицата. Целувките там ще й бъдат много приятни, а й ще й подскажат още много места, за които вие може и да не сте се сетили.

Целувки по бедрата

Бедрата на жената са също много чувствителни, въпреки че голяма част от мъжете не са убедени в това. Целувките по бедрата й ще изпратят тръпки и сигнали по цялото й тяло, а вие искате точно това, нали?

Целувки по гърдите

Това безспорно е любимата част от женското тяло на мъжете. Но това че обичате женските гърди, не значи, че знаете как да ги целувате. Защото едно грешно решение и жената може да се откаже от повече интимности. Женските гърди са чувствителни, така че отношението към тях трябва да е особено внимателнно. Тук вече можете да използвате езика си, дори леки захапвания са позволени. Но повтаряме – бъдете нежни.

С това списъкът ни привършва, като искаме да обърнете внимание и на забранените зони. Има места по тялото на жената, които тя не изгаря от желание да целувате. Дори може да й стане неприятно, ако го сторите без да се поинтересувате дали ще й е приятно. Това са стъпалата на краката и дупето. Знаем, че вие много го харесвате, но първо попитайте момичето, защото ако не обича тези части от тялото й да бъдат докосвани, ще останете неприятно изненадани. Успех!

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here