Какъв пуловер да търсите тази зима

761
Пуловер с V-образно деколте

Сезонът на пуловерите се задава с пълна сила, така че е време да обогатите гардероба си, ако все още не сте го направил. Пуловерът е една от най-универсалните дрехи, която може да се използва както в офиса, така и на среща с приятели, стига да знаете какъв стил, цвят и материал да изберете.

Ето защо ние сме насреща с основните съвети, а за огромен избор от пуловери на добри цени вижте тук.

Пуловер с V-образно деколте

Пуловер с V-образно деколтеV-образното деколте дава възможност за комбиниране с риза, което пък ви дава класическата офис визия. Ако го сложите само в комбинация с дънки – сте готов за спортни подвизи през уикенда.

Ето един красив пуловер.

Пуловер със заоблено деколте

Пуловер заоблено деколтеОбикновено, гъвкаво и също подходящо за комбиниране. Идеята е да се вижда само яката на ризата отдолу.

Може да видите този пуловер например.

Поло яка

Не бързайте да отхвърляте този вариант – все пак не говорим за вълнено поло едра плетка. Пуловерът с поло яка може да бъде от много фина материя и комбиниран с чифт дънки и блейзер изглежда страхотно, когато търсите небрежно-елегантен стил.

Пуловер с яка

Ако просто не можете да си се представите с поло – тогава компромисният вариант за вас е пуловерът с яка, която може да бъде и като шал. Този тип пуловери не само пазят врата ви в студените зимни дни, но привличат вниманието на околните към лицето ви.

Пуловер без ръкав

Не го споменаваме, за да се подиграваме. И вие престанете да се подигравате на дядо ви, че го носи. Всъщност пуловерът без ръкав е чудесен избор за зимния ви гардероб, особено ако е с ромбоидна шарка и е комбиниран с риза в блед цвят.

Материали

По отношение на материалите ви препоръчваме пуловери от кашмир, мерино, шетланд, агнешка вълна или памук.

Обичам да пиша на семейни теми, всичко свързано със семейството и децата ме вълнува и интересува. Любими са ми филмите по действителен случай. И естествено, като всяка дама, понякога залитам на шопинг тематика :).

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here