Някои важни факти за работно облекло

rabotni-drehi

Когато купувате работно облекло за вас и за вашите работници трябва внимателно да проверявате размера на дрехата. Има съществени разлики в означенията за работно облекло идващи от различни страни или предназначени за същите. Така че проверявайте или консултирайте с търговеца какво точно значат цифрите и буквите по етикетите на облеклото.

Най-висшата форма на комфорт що се отнася до работното облекло, може да бъде постигната само с изработка по поръчка. Понякога изборът на килограм за работно облекло не е подходящ, защото и най-малки дискомфорт на работно място заради неудобно облекло, може да доведе до сериозна контузия.

Двупътен цип значи, че могат да се добавят или свалят елементи към и от работното облекло. Това значи, че можете да приспособявате дрехите според работната среда и климатичните особености на деня. Добавяте ръкави, качулки, крачоли и т.н.

Регулируемите маншети също са отличен аксесоар за удобството на ползвателя.   Работникът може да затегне или разхлаби маншетите по негово желание в зависимост от това, което изисква конкретната работна задача.

Велкро техниката също намира голямо приложение в работното облекло. Някои велкро означение дори заместват еполетите, означаващи ранг и йерархията на работния обект. Двойното велкро е ефективен начин за поставяне на означения върху облеклото.

Съвременните технологии позволяват много по-бързо поставяне на лого върху дадено работно облекло, шапки, тениски, които са част от цялостния гардероб на дадена компания. Затова производителите оставят свободни места върху, които да се отпечата логото на компанията или на работната бригада.

Регулируемото работно облекло също е предпочитано от работни екипи, които работят в позната и не толкова опасна работа среда. С регулиране на ширината при краката, при талията и други зони, работниците могат да пригаждат работните си дрехи според спецификата на труда и дори самите дрехи да се носят от различни работници при различните смени.

Персонализирането на работните облекла чрез изработката им в различни размери е ключът към комфорта и дълготрайността. Регулируемите елементи в този вид облекла ги правят по-удобни и увеличават полезността им в най-различна работна среда

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here