Range Rover Evoquе вече с 5 врати

Преди известно време ви представихме Range Rover Evoquе, като ви обещахме, че скоро ще разкрием и подробности около варианта му с 5 врати. Мисля, че разбрахте, че сега е момента да научите малко повече за по-конвенционалната версия на SUV автомобила на британската компания „Land Rover“.

Настрана от допълнителния комплект задни врати в новия Range Rover Evoquе не се наблюдават значителни промени. Предницата завършва със същите линии, като и двете коли са идентични по ширина, дължина и междуосие. Само една е, но
 основна разлика – увеличена е
 височината с 30 мм. над главата на водача и 40мм. в задната част. Линията на прозорците е по-малко заострена към задната част, а вътре предимствата на автомобилът с 5 врати са очевидни с по-просторната кабина във всички посоки.

За този модел са разработени 3 тематични версии – Pure, Prestige и Dynamic, които предлагат невероятно луксозен и същевременно спортен дизайн. Опционалните 8-инчови екрани вградени в подглавниците ще задържат вниманието на хората на задната седалка за дълго. Друга опция също така е стерео със 17 колони.

Маниерът на лек автомобил ще забавлява запалените шофьори, като движението се подобрява с регулируемото окачване MagneRide, а електрониката  „Terrain Response“ ще подсигури на Evoque невероятна проходимост.
Моделът eD4 ще бъде с 2WD система за задвижване , като 2.2-литровия му дизелов двигател ще произвежда 148 к.с. и ниски нива на въглерод – 135гр./км. Версията с 190 к.с. и тази с 2.0-литров турбо двигател, стандартно ще бъдат оборудвани със системата 4х4.
Този  Evoquе ще подбие пазара на по-спортния си близнак с цени започващи от £30 000 (за сравнение Range Rover Evoquе с три врати е на цена от  £37 000). Вероятно ще осигури 70 на 100 от продажбите, когато двата модела започнат да се продават през лятото на следващата година.
източник: autoexpress.co.uk

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here