„Savile Row“ отива в Лас Вегас!

Като се има предвид превеса на леопардовата кожа и лъскавите костюми, Лас Вегас не достигаше стилното ниво на Рат пак (Франк Синатра, Дийн Мартин, Сами Дейвис младши, Питър Лофорд и Джои Бишъп) ни най-малко. До сега.

Предстои стилът на Лас Вегас да се промени изцяло с пристигането на новият ексклузивен нощен клуб в хотел „Луксор“ (пирамидата). Клубът, който ще отвори врати този месец, носи известното име „Savile Row“ и се простира на 2 000м². Но не само името е това, което впечатлява жадните за удоволствия посетители на Вегас – тук ще можете да влезнете само с покана и ще можете да се възползвате от ВИП услугите „made-to-measure“.

Още по впечатляващ е факта, отговарящ на въпроса кой стои зад всичко това?

Екипът на „Marquee NY“ и креативният Майк Даймънд, който преди отговаряше за входа и дрескода на „Bungalow 8“ в Ню Йорк. А какво да очакваме вътре? Свещи и газови лампи, елегантни градини и очевидно „стар английски чар“.

Членството е изключително (само 300 души ще успеят – кандидатствайте чрез savilerowlv.com) и предлага достъп до елитен лаундж, който се гордее с частен консиерж, който ще направи за вас всичко – от поръчването на пица до запазване (или отмяна) на обратния ви полет. Един съществен момент в това отношение: не е необходимо дори да стъпвате в казино, за да влезнете в клуба (рядкост в Лас Вегас). Отворен от 22 до 6:30 часа за хората на бизнеса и пиячите по британски, клубът не е реплика на автентичната улица, която всички познаваме и обичаме ( не можете да си купите костюм на „Richard James“), но определено звучи дяволски забавно. Толкова много, че може да се окажете в гондола под изкуственото небе на легендарния кич „Venetian“…

източник: gq-magazine.co.uk

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here