Какви видове сглобяеми къщи съществуват – ето как да изберете  

Сглобяеми къщи

Сглобяемите къщи могат да сбъднат мечтата ви за приказен дом и те по нищо не отстъпват на монолитните сгради

Въпреки скептичното отношение на мнозина към различните сглобяеми къщи, те имат редица предимства, а и по нищо не отстъпват на монолитните сгради. Този вид проекти могат да сбъднат мечтата ви за приказен дом.

Когато изберете фирма за изработката им, вие ще поставите своите индивидуални изисквания и резултатът е гарантиран.

Ето как да се ориентирате сред съществуващите видове, които се предлагат на пазара:

Сглобяеми къщи от модули

Модулните къщички се състоят от няколко части, специално изградени от съответния производител, след което се доставят до обекта и се сглобяват. Всеки модул е напълно завършен и включва нужния интериорен обков, независимо дали се касае за водопроводна система, електричество, стълби, помещения тип килер, врати и т.н. Самите довършителни дейности на място не изискват продължително време за монтирането им. Сроковете са до около пет месеца, но това е въпрос и на договорка.

Изолационни панели за създаването на къща

Те са доста разпространени у нас и изискват около три месеца, за да бъдат скрепени един с друг. Самите панели се транспортират до терена на собственика и там се осъществява същинското им изграждане.

Елементи с готовност за монтаж

Някои къщи, направени от изолационни панели, също могат да са готови за монтаж, но не всички от този тип са такива. Идеята тук е да се удовлетворят очакванията на клиентите, които искат сами да сглобят частите на бъдещото си жилище. От представителите на компанията получавате всички инструкции, списъци и материали, които са необходими, за изградите къщата от готовите детайли.

Отличителни характеристики на сглобяемите къщи        

Те не са паянтови постройки, които ще внесат някакви смущения в ежедневния ви стил на живот. Площта е според личните предпочитания – може да инвестирате в малко бунгало или да вдигнете цял замък, ограниченията не стоят пред вас.

Съвременните модели са напълно безопасни и отговарят дори на най-строгите изисквания за строителство. С развитието на технологиите и внедрените подобрения те стават все по-функционални и комфортни за употреба.

Има опция за изграждането и на къщи изцяло от дървесина, като те са по-скъпи и изискват по-капризна поддръжка. Подходящи са предимно за по-малки населени места или изолирани планински райони, но всичко отново е въпрос на преценка от страна на собствениците на този вид имоти.

Възможности за изолация не им липсва – често те са по-добре защитени от шум и влага в сравнение с повечето градски апартаменти.

Голям избор от сглобяеми къщи – Vitalbox

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here