7 неща, които жените смятат за скучни в леглото

Никой мъж не иска да се сдобие с етикета „скучен любовник“. За да ви помогнем да избегнете тази ужасна съдба, сме съставили списък от седем неща, които жените намират за скучни в леглото. Прочетете и научете какво да не правите, ако искате да ги накарате да се връщат и да молят за още.

За да не сте скучни в леглото, не правете това!

1. Да искате разрешение

Ако сте били с една жена достатъчно дълго и познавате езика на тялото и емоциите й, вече знаете, че нищо не може да развали настроението й за интимност така успешно като официална молба да продължите. Нямате нужда от екип от правни експерти, който да изготви съответното искане, защото добрият любовник знае как да я накара да разбере, че е в съответното настроение, без да прибягва до роботизирани искания. Настоятелен поглед или уместно докосване е много по-добър начин да дадете знак и да „опипате“ почвата.

2. Да сте предсказуем

Ако сте били заедно известно време, това определено може да се окаже проблем. Една от причините всичко да ви се е струвало толкова горещо и страстно в началото е, че не сте знаели какво да очаквате. Ако искате да запазите сексуалната тръпка месеци или дори години, ще трябва да положите усилия.

Не се страхувайте да опитвате нови неща, които биха харесали и на двамата и никога не стигайте дотам тя да може да предвиди всяко ваше движение. Какво имаме предвид – ако обикновено любовната игра продължава пет минути, следващия път отделете 15 минути. Със сигурност ще я изненадате приятно.

3. Да правите механичен секс

Повечето жени ще се съгласят, че сексът без страст е доста скучен. Не казваме, че всяко сексуално преживяване трябва да е умопобъркващо, просто напомняме, че никога не бива да пренебрегваме факта, че, без значение колко е готина, тя е преди всичко жена, която би искала да бъде третирана като такава. Така че бъдете любовникът на мечтите й и поне от време на време правете любов, а не просто секс.

mazhe-zheni

4. Да не полагате допълнителни усилия

Въпреки че много жени, както и мъже, имат чувството, че трябва да се задоволят с какъвто и да е полов акт, истината е, че в крайна сметка рутината им писва. Така че, ако искате да не й омръзвате, ще трябва да полагате малко повече усилия от време на време. Познахте – говорим точно за романтика. Например, оставяйте й любовни бележки какво бихте искали тя да ви направи или вие да й направите, за да очаква с нетърпение да се върнете от работа. Направете й романтична вечеря за двама, пуснете подходяща музика и я съблазнете. Ако пък й напишете песен, просто ще я накарате да се разтопи.

5. Да правите секс на едно и също място

Ако жената до вас вече е научила наизуст пукнатините по тавана в спалнята, вие сте в беда. Има как да поправите нещата – просто променете мястото. Занесете я под душа, на кухненската маса, в колата, заведете я на усамотен плаж или в гората – възможностите са безкрайни. Използвайте въображението си и гледайте да не ви хванат.

6. Да сте твърде шумен или твърде мълчалив

Прекаленото пъшкане или повтарянето на определени думи могат да бъдат също толкова досадни като неиздаването на каквито и да било звуци. Опитайте се да намерите златната среда, така че хем тя да разбере, че й се наслаждавате, хем да не научи целият квартал, че правите секс. Правилният подбор на думи може да бъде възбуждащ за много жени и ще ви предпази задълго от скуката. За целта просто й кажете, че това, което прави, е невероятно, че изглежда секси или й опишете какво бихте искали да направите с нея.

7. Никога да не експериментирате

Ако отдавна сте с една жена и искате да поддържате огъня помежду си, изпробвайте някои нови пози, развинтете фантазията си, изпробвайте играта с ролите, както и всичко друго, което ви хрумне и което би подправило любовния ви живот. Сипете си чаша вино, поговорете си за това, което ви възбужда и нищо чудно да се захванете с реализирането на сексуалните ви фантазии по-бързо от очакваното.

За да бъдете любовник-мечта, гледайте да избягвате въпросните седем грешки. Но не се стресирайте – повечето жени нямат кой знае колко големи очаквания, ще са доволни и просто да видят, че от време не време полагате допълнителни усилия.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here