Да декорираме дома си с TILLY

Снимки за стена

Технологиите навлизат все повече в ежедневието ни, а заедно с това дават нови решения на отколешни проблеми. Създаването на домашния уют е част от сферите, в които съвременните технологии успешно се намесват, предлагайки познати възможности, реализирани по един по-добър и по-качествен начин.

Декорацията за стена съществува още от времето, когато хората са живели в пещери. Но TILLY превръща украсяването и освежаването на стените в дома ни в детска игра, като осигурява разнообразие и цветове, които доскоро не сме си представяли, че биха могли да съществуват на хартия.

Буквално допреди няколко години много хора асоциираха декорацията на стени с понятието „фототапет“, което навяваше най-общо казано категорична липса на вкус. Повечето хора на 40 и повече години помнят произведените нискокачествените снимки, залепени върху огромни стени в някои соц жилища.

За щастие, този тип декорация е вече далеч в миналото!

В наши дни светът се обръща към проверени идеи, но реализирайки ги по нов, по-съвременен начин.

Какво е TILLY?

TILLY са вашите лични спомени, представени по най-красивия, оригинален и уникален начин. TILLY представлява композиция от поне 3 ваши снимки с висока резолюция, която чрез отпечатването на качествена машина с био мастила, може да замести класическата украса и да придаде на всяко помещение вашия личен нюанс и стил. TILLY могат да бъдат много добре поставени както в дома ви, така и в интериора на офиси и заведения.

Поръчай своето TILLY сега!

TILLY биха могли да декорират реално всяко помещение, осигурявайки различна по сложност и размери композиция на цена, подходяща за всеки бюджет. Поръчването на снимките TILLY е по-лесно от пазаруването на тапети за вкъщи, а изборът на картини е „неограничен“ до галерията със снимки на личния ви смартфон. А броя снимки и композицията им зависи изцяло от вашето въображение и стените в помещението, които ще декорирате.

Предимства на TILLY

  • Уникална визия – неограничена като съдържание на всяка снимка и обща композиция на снимките;
  • Достъпна цена, „неочаквано“ ниска за предлаганото качество;
  • Лесен монтаж – без специални аксесоари и дупчене на стени;
  • Възможност за преместване без нараняване на стената – дори и да сте под наем, хазяинът ви няма да се сърди, а вие лесно ще вземете TILLY в новата си квартира.

Ако не си харесвате нищо от телефона, в момента на пазара има разнообразие от мотиви, които са подходящи за всички възрастови групи, с огромна палитра от цветове, 3D реализации и абстракции, които биха задоволили и най-придирчивия вкус. Само изберете какво искате да съдържа вашето TILLY и до няколко дни ще получите своя пакет.

Дори и най-скучният интериор би могъл да бъде променен за по-малко от един ден с помощта на вашето лично и уникално TILLY. Те осигуряват достъпен вариант за лесно и стилно декориране на стените, като представляват непретенциозна алтернатива на боята или обикновените тапети.

Вижте TILLY  в действие

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here