„Sotheby’s“ предлагат имението на мечтите ви

Притежание на интериорният дизайнер Дийн Конли, внушителният имот „Villa Collina“ е разположена на 11 192m² площ от Лайънс вю Пайк в Ноксвил, като двора представлява 12 акрова крайбрежна земя. Просторният имот се продава от април, когато цената беше $21 милиона, но сега открихме, че тази сума е намалена значително – $12.5 милиона. Мега имението ще ви предложи 50 стаи, 8 апартамента, библиотека на 3 нива и  изба и пивница, които заемат площ от 579m² .

Входната врата ще ви отведе в луксозната „Villa Collina“, която е чудесно проектирана в италиански традиционен дизайн. Огромният дом, който гледа към езерото Форт Лаудюн, е една от най-големите постройки в района и широката земя около него предлага невероятни гледки и към река Тенеси.

Интериорът на имението с 8 апартамента предлага и 11 бани, 5 полу-бани, вътрешни басейни, винарна и изба, фитнес зала, билярдна зала, къща за гости и филиали за персонал, домашен театър, СПА-център, асансьор и високо технологична система за безопасност. За направата на луксозния интериор са използвани екзотични и ценни материали като теракота от северна Италия, полилеи от кристали „Swarovski“, копчета и кранове на „Sherle Wagner“, хондураски махагон и турски мрамор от Афионкарахисар.

Екстериорът на „Villa Collina“ предлага тучни ливади, голям плувен басейн, тераси и веранди, вградено джкузи, три рибарника, 6 фонтана, голф игрище и 7 гаража. Където и да се намирате в този прекрасен дом ще се насладите на спиращи дъха гледки на околностите, особено на река Тенеси.

За контакти Деби Елиът Секстън от „Sotheby’s“.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here