Тениски за двойки – оригинална идея за подарък

семейни тениски

Планирането на подарък за вашия специален човек не е лесна задача. Малцина са тези, които нямат съмнения и терзания при избора, а останалите преминаваме през няколко основни етапа що се отнася до избора и времето, прекарано с половинката. В началото искаш да е нещо УАУ, запомнящо се, уникално, нестандартно, изразяващо цялата любов, която блика от теб. След време искаш да е специално, нещо, което ще зарадва, ще стопли и ще напомни колко много обичаш човека до теб. Накрая преминаваш на нещо готино, но и практично, защото общо взето за времето, което сте прекарали заедно, сте си подарили почти всичко.

С времето идеите се изчерпват, тенденциите се менят и кичозните възглавнички-сърчица са ок за 14-ти, но се чудим къде да ги сложим през останалите 364 дни от годината.

Лъскавите бижута, нова кола или почивка на екзотично местенце са страхотна идея, но колко често можеш да си позволиш да го правиш?

Цветята разбира се са вечната класика и можеш да минеш и само с тях, но пък след седмица ще бъдат спомен, а това е вариант само за гоподата, дамите да му мислят.

Затова ти предлагаме тениски за двойки – нещо универсално, практично, показващо отношение и внимание, и най-вече бюджетно – няма какво да се лъжем, настанаха трудни времена.

Тениски за двойки се предлагат в прости цветове, които и двамата можете лесно да комбинирате с обикновени черни или сини дънки. Материалът е органичен памук, лесно се поддържа и може да се носи небрежно.  Освен че са специален подарък за вашия партньор, те определят вашия стил и ви показват като екип. Няма жена, която да не се радва на matchy – matchy с половинката,  ако пък инициативата идва от мъжът до нея – кефът е още по-голям. За господата пък предимството е двойно – хем радост за любимата, хем и те намазват с половината от подаръка.

Друг въпрос , който не е за пренебрегване – 14ти февруари е денят, в който се прави най-много секс на Земята. Иначе казано – шансът да ви огрее е доста голям. Вие си изберете дали тениските ще са нещотото, което да съблечете, или нещото, което да облечете след това.

И тъй като през февруари все още е студено, а любовта сгрява само душите и сърцата, помислили сме и за телата, затова всяка комбинация от щампи може да бъде напечатана и на топла ватирана блуза.  От тук нататък изборът е ваш. 🙂

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here