Тоалет според зодията за Нова година

Дрехи според зодията

Чудите се какво точно да изберете за Новогодишната вечер?

Ако все пак сте избрали роклята  и се чудите за цвета, можем да ви помогнем, като ви предложим номерологичните съответствия според вашата зодия.

Започваме с дамите представители на зодия Овен – за тях най-добре да подберат оранжев тоалет за посрещането на Водния Дракон. Това ще намали тяхната раздразнителност и дори би могло да ги превърне в кралици на празничната вечер!

За жените Телци е добре да облекат тоалет в синьо, съчетан с черни елементи, или аксесоари. Това малко по-строго съчетание ще помогне за намиране на вътрешно удовлетворение и спокойствие.

Близнаците нека носят тоалети в зелени и жълто, като по възможност нека изберат възможно най-семплите и нежни нюанси на тези цветове.

А дамите Рак биха могли да празнуват, като кралиците в светло синьо или лилаво.

За Лъвиците предлагаме да облекат тоалети в златно, а ако са малко по-консервативни и това би им изглеждало лъскаво, нека го заменят с нюанс на жълтото.

Дамите от зодия Дева пък имат най-голям избор в избора си от цветове според звездите, като най-добре биха се чувствали в нюансите на червено, синьо, лилаво или зелено!

Жената Везна е свободна сама да направи своя избор, но ако все пак иска да се придържа към звездните съвети, нека подбере тоалети в светлозелено, което е доста успокояващо.

Бял тоалет е подходящ за дамите Скорпиони, или поне ще предизвикат късмета си за през цялата година, ако изберат такъв. А нежните представителки от зодия Стрелец да изберат жълтото, ако искат да заложат на любовта през новата 2012 година. Ако не, нека изберат също класическа черна рокля със златни елементи.

За Козирозите се препоръчва зеленият цвят, независимо в какъв нюанс.

А за дамите от зодия Водолей е добре да посрещнат Годината на Дракона в жълто или оранжево, за да си осигурят максимален комфорт за цялата следваща година, която между другото ще им донесе много промени.

И накрая, но не и по значение за дамите от зодия Риби. За тях препоръчваме тоалетите за новогодишната нощ да са в червено или жълто, а за цялата следваща 2012 година е добре да съчетават бялото и черното във визията си!

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here