Топ 10: Качествата, които атрактивните жени търсят в един мъж

859
Качества на мъжа харесвани от жените

№10 Интелигентен

Споделям за това на свой собствен риск. Интелигентността може да бъде много привлекателна за красиви жени, но само ако се използва по правилния начин – ловко и завладяващо. Действайте по интригуващ начин, но помнете, че ходите по много тънък лед, защото много често изключителните красавици се страхуват от многознайковци.

№9 Предизвикателен

Няма съмнение за това: атрактивните жени са свикнали да ги поставят на пиедестал и да бъдат преследвани от хиляди обожатели. Ако не искате да сте част от „Анонимния списък“, предизвикайте я! Играйте сякаш не сте заинтересован и ѝ звъните, защото сте отегчен. И какво ще постигнете? Тя ще изиграе играта вместо вас.

№8 Внимателен

Това върви ръка за ръка с №9. Всяка двойничка на Алесандра Амброзио (а дори и самата тя) иска да знае, че мислите за нея, дори повече отколкото иска да получи комплимент или подарък. Не случайно прави косата си, поддържа невероятното си тяло и подбира секси одежди. Това, което иска от вас е просто да забелязвате тези подробности. Ще отбележи вниманието ви дори и ако ѝ направите забележка.

№7 Щедър

Всички знаем, че атрактивните жени получават всичко, от което имат нужда. И повярвайте ми – подаръците отдавна са им омръзнали. За това покажете щедростта си по друг начин – няма жена, която да устои на мъж, който се интересува от благосъстоянието и добрия живот на околните. Помагайте и вземете участие в благотворителна акция и направете така, че да ви хване в крачка. Нашата гаранция – сърцето ѝ е ваше!

№6 Сексуален майстор

Какво трябва да кажа тук? Жените обичат секса толкова, колкото и мъжете. Но са пристрастени към сръчни любовници, които ги учат на нови неща и им дават нови усещания. За това четете книги, гледайте необходимите „образователни“ филми/видео…направете каквото е необходимо, за да я наелектризирате с едно движение.

№5 Романтичен

Повечето мъже си мислят, че това не е реален факт. Романтиката е мощна при създаването на привличане много над рутината „принцът на бял кон“. Научете се как да станете мъжа, който се свързва с жената емоционално. Използвайте въображението си за коментари, завладяващи истории и т.н. и ще скъсите разстоянието до нея ( а и до леглото).

№4 Лидер

Добре, приятели, ето какво казва науката по този въпрос: атрактивните жени имат неосъзнато влечение към „доминиращите“ мъже. Те обичат мъжете, които знаят какво искат. Но не говоря за вода самоувереност, която я кара да се чувства неудобно или я притиска, а за тази категорична позиция на лидер, който си поставя цел и я следва страстно. Това дори ги възбужда.

№3 Аристократ

Покажете нотка на клас и етика и ще я плените по-бързо, отколкото си мислите. Какво точно представлява „нотка“? Може би знаете малко за вина и чужди филми? Разбирате малко от мода? Харесвате Франк Синатра или обичате екзотични храни? Това е достатъчно и ви предпазва от обратния ефект – отегчителност.

№2 С чувство за хумор

Вярно е: хуморът е афродизиак за всички красавици. Ако можете да я накарате да се смее докато е с вас, всичко ще бъде наред без значение колко прецакате всичко останало. Сега, важният момент тук е да разберете за какъв тип хумор говоря. Нямам предвид да бъдете арогантен. Тук трябва да се получи фин бленд между лека свръхсамоувереност и невероятно чувство за хумор.

(Вижте как го прави Пиърс Броснан в „Аферата Томас Краун“, Кларк Гейбъл в „Отнесени от вихъра“ и Том Круз в „Топ гън“).

№1 Забавният

Това е най-важното: всички жени (най-вече тези от мечтите ни) търсят мъже, които знаят как да се забавляват и правят авантюристични, необикновени, понякога дори рисковани неща. Моментално заинтригуващо! Бягство от ежедневието. Жените се обсебват от мъж, който флиртува малко, забавлява ги и на следващия ден не се обажда. Но когато стане дума за втора среща – забавлението винаги печели.

Сподели
Обичам да пиша на семейни теми, всичко свързано със семейството и децата ме вълнува и интересува. И естествено, като всяка дама, понякога залитам на шопинг тематика :).

ВАШЕТО МНЕНИЕ