От къде да купим трактор втора ръка

откъде да купя трактор втора употреба

Тракторът е основната машина във всяко земеделско стопанство. Изборът му обаче може да е особено труден най-вече заради огромното предлагане на различни видове агромашини. А ако добавим и въпроса нов или втора ръка трактор, тогава вариантите нарастват в пъти.

Тази техника върши най-много работа, помага ни с най-много дейности в стопанството и именно това е машината, която виждаме най-често на полето. Именно затова не трябва да се прави компромис с качеството на тази техника.

Често фермерите избират да купят машина втора ръка по ред причини. Въпреки, че е по-бюджетното решение, употребяваната агротехника е чудесен вариант за много земеделци. А при избор на добра такава, тя по нищо няма да отстъпи на нова. За целта обаче е нужно да се доверите на професионален екип, който ще ви гарантира надеждна техника на добра цена. И тук идва един въпрос.

Откъде да купя трактор втора ръка?

На сайта Titanmachinery.bg ще откриете огромен избор от трактори втора ръка, но и други използвани агромашини и то на едни от най-известните и предпочитани марки в страната. Преди обаче да разгледате обявите ни, трябва да сте наясно с няколко неща.

  • Колко е голямо стопанството?
  • Какви култури ще отглеждате?
  • Какъв е типът почва?
  • В какво състояние е техниката – разход на гориво, наличие на дефекти и повреди, експлоатационно време
  • Има ли гаранция и възможност за следгаранционно обслужване?
  • Обезпеченост с резервни части?

Това са въпросите, на които трябва да си отговорите преди да се хвърлите на трактор втора ръка, а и не само. Именно защото изборът на земеделска техника не е лесна работа, ви съветваме да се свържете със специалист, който да ви насочи допълнително.

На един клик разстояние

Разгледайте Titanmachinery.bg в удобно за вас време. В него ще намерите множество обяви за трактори втора ръка от цялата страна. Търсете по марка и сортирайте резултатите по цена. Тази допълнителна функционалност на сайта ще ви помогне да откриете перфектната техника в пъти по-лесно.

Ако има въпроси – пишете ни или ни позвънете на 0888 133 388 още сега! Нашите експерти са на ваше разположение! Изборът на техника никога не е бил по-лесен!

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here