Ако не можете без телефона…

1290
Бързо USB зарядно

Знам, знам… Телефонът ви вече е по-нужен от портфейла (и без това може да го замести), така че да го забравите, или още по-лошо – да ви падне батерията през деня, си е драма, достойна за предизвикване на съпричастност у околните 🙂

Можем ли обаче да минимизираме вероятността да останем без батерия в телефона?

Накратко – ДА.

Вече има начин да заредим телефона си изключително бързо, така че дори и за съвсем кратко време да „вдигнем процентите“ до приемливо за последващата разходка ниво.

Това е възможно с помощта на бързозареждащите USB зарядни на Anker. Анкер зарядните, освен големия ток, който спомага за по-бързото зареждане на телефона или таблета, разполагат и с 2 USB порта за включване на кабела. Това дава възможност за едновременното зареждане на две устройства.

За кого е подходящо бързото USB зарядно?

Не е рядкост случаят, в който хората имат по 2, а и повече телефона. Отделно са таблетите, а вече има и фенери, и електронни цигари със същия начин на зареждане, като телефоните.

USB зареждането вече е стандарт, така че двата порта за заряд, с които е снабдена Anker зареждачката само могат да са ни от полза. Те, в комбинация с бързото зареждане ще ни спестят много неприятности в ежедневието, когато е важно да намерим някой или някой да ни се обади.

Естествено, на пазара има и значително по-евтини USB зарядни за телефони. Освен, че зареждат драстично по-бавно обаче, някои от тези зарядни крият риск от изгаряне на платката на телефона, или самия USB порт. И може да се окаже, че за да спестим 10 лв от зарядно сме унищожили смартфон за няколкостотин лева, което никак няма да е приятно преживяване.

Има и някои алтернативи на USB зарядните за електрическата мрежа 220V, за които може би не сте се сещали досега.

Например, всеки съвременен телевизор разполага с USB портове (или поне 1 USB порт), които пускат същото напрежение и без проблем могат да заредят нашия телефон.

Същото се отнася и за TV приемниците на кабелните оператори – те също притежават USB портове, от които могат да се гледат филми, но също така и да зареждаме устройствата си.

Така че, ако искате да спестите малко от покупка на зарядно – разгледайте телевизора си или приемника на телевизията – там сигурно се крие някой USB порт.

 

Обичам съвременните техно-джаджи. Смартфони, компютри, телевизори - ако работи с ток или на батерия - значи е по моята част.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here