5 начина за по-висока продуктивност

850

Изпитвали ли сте някога чувството, че не сте достатъчно продуктивни?
Няма значение, дали става дума за на работа или вкъщи, просто да си мислите, че не сте постигнали всичко, което си бяхте наумили сутринта? Тогава може би ще искате да прочетете за тези 5 техники, които да ви направят по-продуктивни във всяко отношение.
Нека да не забравяме, че колкото по-продуктивни сте, толкова по-спокойни. Да, спокойни. Как? Като знаете, че сте свършили всичко и нямате да вършите нещо за по-късно или утре. Пък и кои шеф не обича такива хора?

Концентрация
Това за много хора е трудно, особено за жената, но с правилните техники и методи може да го постигнете. Съвет за тези от вас, които работят в офис – слушайте музика ако работата ви позволява. Това може да изолира досадният шум в офиса и да ви накара да се концентрирате по-добре. Слушайте музика която няма текст за да не можете да пеете с нея. Инструментали или нещо леко, ще свърши работа.
Изключете личният си телефон (или го оставете на вибрация в шкафа) излезте от социалните мрежи и насочете вниманието си към работата. В началото ще ви е малко неудобно, но ще видите че може да постигнете чудеса.

Ясна цел
Жената да си постави ясна целта, която иска да постигне, е ключов момент в нейният успех. Поставете си достижими цели за денят, не се опитвайте да се пресилите. Трябва да знаете и вашите възможности за да усетите, къде е вашата силова граница.
Проверете възможностите си.
Много малко хора работят това за което мечтаят. Добре е да видите как се справяте в различна среда, защото накрая може да се окаже, че сте по-добри в нещо за което не сте си и помисляли.

Ред в ежедневните задачи
Хаосът е най-големият враг на жената, а и на всеки човек. Постарайте се обаче да го подредите, като този от работата може лесно да бъде записан в тефтерче и да се води за вашите задачи през тежкият, работен ден. Няма значение къде ще записвате вашите задачи, важното е да са подредени.

Вземете си нужната почивка
Много малко вероятно е, вашата работа да включва разнообразни занимания през целият ден. Дали стоите по цял ден на бюрото или обикаляте по един и същи маршрут, трябва да си взимате нужната почивка. Тази, която ви изкарва от този омагьосан кръг на сивото ежедневие и която ще ви накара да се чувствате по-добре и по-свежи на първият работен ден след нея.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here