Не игнорирайте тези три неща – жените ги забелязват

817
Какво не харесват жените?

Искате да впечатлите една жена? Уверете се, че сте полирал несъвършенствата си!

Няма как да не сте забелязали, че дамите са изключително наблюдателни, когато става дума за подробности. Мъжете не толкова. Всъщност, анкетирахме близо 1000 жени, за да разберем кои са подробностите, на които обръщат внимание във външния вид на мъжа.

Ето първите три слаби места, които мъжете пренебрегват, а жените им обръщат голямо внимание:

Жените не харесват

Коса: пораснали косми на врата

Полагате невероятни усилия предната част от прическата ви да изглежда страхотно, но незнайно защо напълно игнорирате случващото се отзад. Да, обаче, три пети от жените казват, че своенравният мъх по врата ви е в състояние да изпари желанието им за секс. А е толкова лесно да се справите – просто си вземете машинка за подстригване и обирайте веднъж седмично повилите се нови косми по врата. Използвайте тоалетка с двойни огледала или потърсете приятелката ви за помощ.

Лице: дълбоки пори

Според една трета от жените мъжете не се интересуват достатъчно от състоянието на кожата си. Дерматолози пък обясняват, че мъжките пори са с около 25% по-големи от тези при жените. Това означава не само видими дупки по лицето ви, но и черни точки, към които жените са много чувствителни.

Всъщност черните точки не са мръсотия, а оксидативният отговор на мазнините в запушените пори под взаимодействието с въздуха. Ежедневното измиване не е достатъчно, за да се справите с тях, затова на помощ идват препарати за почистване на базата на салицилова киселина и различни ексфолианти.

Дъх: обложен език

Дори съвсем леко неприятния дъх може да се окаже от решаващо значение за повече от половината жени. Лошата новина е, че жените имат по-обострено обоняние от мъжете и могат да засекат и най-слабо доловимия лош дъх.

Какво да направите? Атакувайте езика, тъй като в повечето случаи именно на него се дължи лошия дъх. Обикновено на езика не се обръща подобаващо внимание при устната хигиена, а с изчеткването му могат да бъдат премахнати 40% от бактериите, причиняващи лош дъх.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here