Какво трябва да знае мъжът за женското оръжие № 1 – гърдите

Женски бюст

От най-големите гърди в света до интересните проучвания по темата, представяме ви 8 неща за женските гърди, които като мъж трябва да знаете.

И победителят е …

Англия. Изследване на известната марка за бельо „Триумф“ показва, че англичанките са жените с най-големи гърди в Европа (средностатистически, разбира се). Повече от половината носят сутиен D чашка.

И за да запълним тройката – следват ги датчанките и холандките. Започнахте ли да стягате куфарите вече?

Женските гърди привличат мъжките погледи

Със сигурност не ви изненадваме.

Женски гърдиПроучване, проведено от Университета „Виктория“ в Уелингтън, показва, че бюстът е първото нещо, което мъжът вижда в жената.

И за да се почувствате още по-добре, ще ви информираме, че според друго проучване гледането, дори по една минута на ден на женски гърди, удължава живота с 4-5 години.

Лява или дясна?

Гласуваме за лявата. Проучвания сочат, че при повечето жени лявата гърда е по-голяма от дясната.

Същото важи и за зърната. Между другото, женските гърди тежат около половин килограм (всяка). Равняват се на 4-5% от общата телесна мазнина и само на 1% от общото тегло на една жена.

Увеличаването на бюста води до самоубийства

През 2007 г. проучване показа, че жените, които са се подложили на операция за увеличаване на бюста, са по-склонни към самоубийство.

Асоциацията на пластичните хирурзи, разбира се, не прие резултатите от изследванията и увери, че силиконът не може да бъде токсичен за мозъка. Те си обясняват резултатите с факта, че жените, които си поставят импланти, обикновено имат ниско самочувствие и именно то ги кара да посегнат на живота си.

Гърдите пълнеят

Когато една жена е на 20 години, гърдите й се състоят от мазнини, жлези и колаген (който им придава форма). С възрастта обаче колагенът намалява, жлезата се свива и нейното мястото се заема от мастна тъкан. Така колкото повече остарява една жена, толкова по-големи стават и гърдите й.

Диплома по сутиен

Всичко е възможно … в Китай. В политехническата школа в Хонг Конг можете да следвате за дизайнер на сутиени.

Още ли си търсите друга работа?

Увеличението на бюста е № 1

Най-честата пластична операция, на която жените се подлагат, е именно за увеличение на бюста. Средната възраст на лягащите под ножа е 34 години.

Само в САЩ импланти в гърдите си имат два милиона жени.

38KKK

Не се чудете, това е най-големият размер сутиен в света. През 2009 г. бразилката Шейла се записа в книгата на „Гинес“ с най-големите гърди в света – разбира се, силиконови.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here