Прически за Новогодишната вечер

Новогодишната вечер наближава и все повече дами започват да се замислят за външния си вид и това, как можем да направим косата си, за да се чувстваме възможно най-красиви и желани за посрещането на Новата година! За това е добре да обърнем внимание на косата си от рано, и дори ако се налага да я подстрижем, за да изглежда най-добре и да бъде добре подготвена за новогодишната прическа. А за дамите, които се боядисват, би било хубаво, да го направят преди празничната вечер, ако случайно боята е започнала да пада и корените да избиват.

Но скоро ще дойде и големият въпрос –

Каква прическа да си направя за Нова година?

Тук ви предлагаме няколко практични и екстравагантни идеи от които може да почерпите вдъхновение за прическата си до Новогодишната нощ.

Първо, нека напомним, че за да направите впечатление, не е необходимо да си правите супер сложна прическа, която определено ще ви бръкне и в без това бързо стопящото се съдържание на джоба ви по време на празници…

През празничния месец няма нищо по-хубаво и удобно от това да си направите лесна и практична прическа, която определено може да се сътвори и в домашни условия.

Ако имате дълга коса, то една класическа елегантна прическа, би ви отнела само няколко минутки пред огледалото, като за целта може да ползвате маша за къдрене и лак за коса.

Може да си направите небрежни вълни или дори сами да си оформите така нашумелите големи къдрици!

За небрежните къдри най-добре хванете една малка част от косата си и просто я увийте около машата. Задръжте няколко секунди и след това я освободете, като после може да я оформите лесно с пръсти и напръскате с лака за коса за да се задържи възможно най-дълго. След това повторете същото „упражнение“ със цялата коса.

Може да откраднете и част от холивудските идеи, като си направите вълни на пластове. За тази визия първо вземете стилизиращ спрей за коса (за оформяне) напръскайте го върху цялата коса и после вземете една част от косата си, като я навиете на машата точно в посоката в която искате да пада тя. Може да си помагате с малки фибички за коса, които ще ви помагат да оформите всяка една позиция на кичурите и да ги задържат и отделят от останалата коса.

Ако искате секси и елегентна прическа, може да навиете цялата си коса в една посока, на една страна. За тези дами, които има бретони, прическата също е много подходяща, като задължително обаче трябва да разделят косата си на две страни.

Следващата идея е прическа в стил Бриджит Бардо!

Както знаете, тази визия носи на много обем, за това ключа към правилната й направа е обилното пръскане със спрей за обем в горната част на косата и стилното и прибиране назад. Естествено тук би било много препоръчително, ако и тупирате горния слой коса и след това го загладите назад с четка за коса, като го прикрепите с фибички или стилна и красива шнола за коса.

Другият вариант на тази прическа е, като приберете назад предната част на косата си и след това навиете на вълни пусната част от косата, като напръскате с лак. Небрежно пуснете няколко кичура коса отпред, което ще омекоти визията ви.

Много актуална е отново рибената кост в момента, за това ако искате наиситна да впечатлите всички, може да изберете именно тази прическа. Страничните варианти на този модел ще ви предаде много различност и секси вид. Ако пък искате нещо по-елегантно и прибрано, може да приберете косата си на конска опашка и след това да я изплете в рибена кост.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here