Пет модни залитания, с които изглеждате по-възрастни

дрехи, които ви правят по-стари

Всяка дама желае да изглежда модерно и да се харесва на околните. Разбира се, за да се случи това, тя трябва да реализира правилен подбор на дрехи, аксесоари и бижута, за да не допусне грешки, които ще я състарят и ще увеличат килограмите ѝ.

Ние ще упоменем пет модни подхода, които ви правят дебели и стари, а това не е никак добре за самочувствието ви.

Прекаленото използване на черния цвят

Черният цвят на дрехите върви с всякакви комбинации, но ако прекалявате с използването му, то има реална възможност да направите впечатление, че сте в траур или годинките ви са дошли в повече. Много често сме виждали млади жени, които съчетават черна коса с черни дрехи и това не е толкова модерно и свежо.

Черната коса върви добре с кафяви тоалети. Ако ги комбинирате по правилния начин, вие може да смъкнете поне три години от възрастта си. При положение, че сте фенка на малките черни рокли ви предлагаме да ги съчетаете с цветни аксесоари и ще изглеждате великолепно.

Размери на бижута и аксесоари

Компактните аксесоари и семпли бижута подмладяват и това не е тайна за никого. Изборът на прецизно направени шапки, шалове, колани, колиета, гривни и обеци ще ви съдейства да получите ударна доза свежест, от която имате нужда. Има дами, които предпочитат дебели огърлици, но те могат да ви изиграят лоша шега.

Ако избирате бижута, то гледайте да купувате такива със среден размер и/или по-малки. Многото бижута правят лошо впечатление на околните и карат облеклото да изглежда евтино, без значение каква му е  реалната цена. Не слагайте бижута, там където не искате да ви заглеждат, защото иначе ще приковете погледите на всеки срещнат, а това руши авторитета ви.

Излизате на шопинг с грешния човек

По всяка вероятност синята рокля стои по прекрасен начин на вашата дъщеря, но ако и вие се нагласите в подобна одежда нещата ще стоя различно. Ние не сме против това да се увличате по модата, обаче е препоръчително да носите дрехи и аксесоари, които отговарят на възрастта ви. При друго стечение на обстоятелствата ще направите лошо впечатление, което може да предизвика у вас нервни реакции.

Дрехи в неутрални цветове

Черното, сивото и другите неутрални разцветки на тоалетите ви водят до скука и напомнят, че отивате към пенсионна възраст. Ето защо, ако облечете една рокля в пъстри цветове ще се подмладите и със сигурност ще концентрирате погледите върху вас.

Единственият начин да изглеждате добре в дрехи с неутрални цветове, е да постигнете точна комбинация със съответните аксесоари.

Употреба на шалове

Не е задължително да увиете шала върху врата ви. Този моден аксесоар стои добре ако го използвате за копринена гривна или просто го прикрепите към дамската ви чанта. Баналното носене на шалове също води до усещане за старост и отегчение.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here