Как спечелих от националната лотария

Как да спечеля от лотарията?

Напоследък все по-често ми се случва да стоя на опашка зад хора, които купуват билети от националната лотария. И ако преди това бяха основно пенсионери, в последно време групата на кандидатите за печалба от лотарията се разнообразява – появяват се млади хора (нормално изглеждащи?!), които явно вярват, че са намерили отговора на въпроса „Как да спечеля от лотарията?“.

Сигурно вече ви е интересно, как АЗ спечелих от националната лотария (логично, така е името на настоящия материал, за какво друго да си говорим).

Естествено, ще ви дам отговора. И колкото и да ви е странно, аз наистина спечелих пари от лотарията.

Кеш пари.

Чисти кинти.

За всеки както обича да ги нарича.

Като много други хора, и аз искам да спечеля пари, без да полагам особени усилия. И понеже не съм рентиер, остана варианта да спечеля да пари от тото. Така се оформи основната идея – искам да спечеля пари от националната лотария! И тогава се замислих сериозно:

Как да спечеля от лотарията?

И понеже съм здравомислещ, бързо ми просветна – единственият шанс да спечеля пари от националната лотария, е да я организирам. Точно така – колкото и да ви е тъжно, сигурният печеливш от всяка лотария е този, който я организира. Не съм го измислил аз, такава е азбучната истина и важи за целия свят, не само за България.

Но защо тогава твърдя, че съм спечелил от лотарията?

Е, в случая просто става въпрос за гледна точка. Аз действително спечелих от националната лотария, като просто НЕ играя – не търкам билетчета, не пиша кодове в сайта на лотарията и така с всеки незакупен билет и спестено време от търкане на билет аз реално съм спечелил.

Национална лотария - печалба

Колко точно пари ще спечеля?

За мен и за вас ще е различно – ако всеки път, когато ви хрумне да печелите пари без работа и без усилия отделяте по 3-4-5 лева за билетче, скоро в касичката ви ще се натрупа някакъв първоначален капитал. Това ще са вашите пари, спечелени от националната лотария. Постепенно те ще станат повече, и ще може да се замислите над възможности за инвестирането им, така че наистина да се превърнете в нещо като „рентиер“ – парите ви ще работят за вас.

Лично аз не спечелих много – просто никога не ми се е приисквало да купя билет на националната лотария, след като се замислих за шансовете си. Но всички вие, които вярвате, че от джобовете на организаторите ще има някой лев и за вас – вие наистина имате сериозна вероятност да спечелите големи суми – без усилия, без напрягане – просто не си купувайте билети. Всеки незакупен билет ви носи печалба – стойността на цената си в кеш – във вашия джоб. Струва си да се опита, а рискът от загуба е точно 0.

И в тази връзка – когато някой попита –

От кои билети се печели най-много?

най-краткият, но смислен отговор е – „Най-много се печели от билетите, които не си си купил!“

Като бонус за прочелите материала и замислили се над статистическата вероятност да спечелят от лотарията имам две предложения за инвестиция, които гарантират над 5% годишна доходност при премерено мининмален риск.

Ето ги и тях:

Копаене на крипто с телефон

Пари от Интернет

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here