Летни прически

Прическа за лятото

Бъдете модерни и изглеждайте красиви всеки ден, естествено и в прическата си. Добре изглеждащата и поддържана коса няма как да остане незабелязана! Още повече през лятото, когато слънцето често си играе с блясъка в косите…

Много често, стилните и красиви прически изглеждат сложни за правене, но всъщност не са. Точно като плитката и опашката, които всъщност са актуалните за това лято, а и не само за него. Подгответе се  ежедневно да сменяте вашата визия и стайлинг, избирайки измежду тези гъвкави, подходящи за лятото (а и за всички други сезони) възможности за оформяне на косата.

Почти всяка жена иска без много усилия да има леко небрежна, но същевременно бляскава и стилна прическа. Лятото дава огромен избор от различни и актуални предложения, толкова удобни и лесни за носене, независимо от случая – и не забравяйте, че най-важното е редовно да поддържате косата си чиста и подстригана, така тя винаги ще изглежда красива и бляскава, дори и да я носите само пусната по раменете. Също така, честото използване на хубави и подходящи са вашата коса маски ще и предаде повече здраве и защита, която ще  предпазва косата от ярките слънчевите лъчи през топлия сезон.

летни прически - плиткаОт познатата на всички обикновена плитка или кок, през плитка падаща елегантно върху едното рамо, Вие може да стигнете и до сложни преплитания с косата си, които изглеждат чувствени и изящни. Разбира се обаче, за хубвите дълги плитки се изисква и по-дълга не толкова чуплива коса, която не е на етажи.

На върха на списъка това лято е и  вечната опашка в различните й форми  – от ретро конската опашка, където неподредеността добавя лек секси нюх, до изключително прилежно прибраната и изискано подредената коса, която несъмнено говори за елегантност и класа.

Експериментирайте с косата си, дайте й повече живот, стил и разнообразие – така и вие ще се почуствате стилни и всеки ден изпълнение с настроение!

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here