Петте погрешни схващания на мъжете за модата

665
мода за мъже

Модата е повече пагубен, неразбран звяр. Тя е културният дух на времето, изкуство годно за носене, толкова напред във времето и периодично преоткриваща се, модата може да бъде главният източващ портфейла ви елемент в есенцията на живота ви. Критиката се отправя толкова лесно и погрешните схващания също толкова лесно се увековечават във факт, за това решихме с помощта на „EveryGuyed“ да развенчаем най-разпространените митове, свързани с модата и стила.

Имайки това предвид, седнете спокойно и вижте 5-те погрешни схващания в модата. Не е необходимо да се съгласявате с всички, но за един нормален мъж, мислим, че нашите оценки се вписват доста добре.

Много пари са необходими, за да изглеждате добре

Сега повече от всякога това е тоталната не-истина – с марки като „Zara“, „H&M“ и „Topman“, които представят изключително модни тенденции със стилни дрехи, добре скроени да се впишат в рамките на един скромен портфейл. Демократизираният дизайн е предопределен да ни даде възможността да сложим ръка на значимите стилове на диктаторите дизайнери, които искат трудно натрупаното ви състояние само за един панталон или сако.

Модата е капризна

Оскар Уайлд някога заяви: „Модата е форма на грозота, толкова нетърпима, че трябва да се обновява на всеки шест месеца.“

Макар че това е страхотен цитат, то твърдението на английския писател не винаги е вярно, особено в случая с мъжката мода, имайки предвид факта, че тя се върти само около класическите облекла или стилове. Ако следите съветите ни за изграждането на добър гардероб, няма да се притеснявате повече от това определение за модата.

Името на марката има значение

Това е по-вярно от някои от останалите, но само в определени случаи. Трябва да избягвате да купувате марка, просто защото е вездесъща, а вместо това гледайте на марката заради това, което правят най-добре, емблематичните им предложения. Има причина, поради която компании като „Nike“ да за известни с маратонките си и „Burberry“ със своя тренчкот – те правят тези неща изключително и удивително добре. Почти винаги ще платите повече, но това са икони, емблеми на времето, които ще живеят дълго в модата и в гардероба ви.

Трябва да сте слаб

мода за мъжеДори и модната индустрия се опитва да убие това недоразумение и почти винаги това е било по-малко истина за мъжете, отколкото за жените. Да, няма много закръглени мъже, които да се разхождат по световните подиуми(и ние самите вече сме коментирали модата за слаби мъже, но не и за по-пълнички), но като цяло, веднъж достигнат ли магазините, тези облекла обикновено се преконструират с идеята за силуета на средностатистическия мъж.

Мъжката мода е скучна

Мъжката мода е това, което сам си направиш и макар да губи по блясък в конкуренцията с дамските тоалети, това е защото върши работата си. Рядко един мъж изглежда по-добре от класически облеченият мъж в приблизително семпли дрехи и аксесоари. Запомнете, ако имате нужда да инжектирате малко повече емоция в облеклото си, има голяма разнообразна гама от аксесоари на пазара и други артикули с бъдещо звучене, на които да заложите.

Обичам да пиша на семейни теми, всичко свързано със семейството и децата ме вълнува и интересува. И естествено, като всяка дама, понякога залитам на шопинг тематика :).

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here