Какви български обувки ще намерите в TEODOR

Добрите мъжки обувки са като хубавото вино: рядко ги намирате в обикновен магазин. За тях трябва да отидете при майсторите, които ги правят със собствените си ръце. Те са уникални и изненадващо удобни. И ако ви се струва твърде скъпо, то в онлайн магазините ТЕОДОР можете да откриете уникални продукти, които да задоволят всички нужди и то на разумни цени. Тези мъжки обувки са всичко, от което господата се нуждаят, за да изглеждат стилни, елегантни и винаги под светлините на прожекторите.

Мъжки Обувки

Видове мъжки обувки от Теодор

Всеки уважаващ себе си мъж трябва да има поне по един чифт обувки за всеки случай. Теодор предлагат различни качествени маркови продукти, които ще допълнят визията ви както в ежедневието, така и за официална вечеря.

Ето какви мъжки модели може да откриете:

  • спортни и спортно-елегантни – освен качествени и удобни, можете да откриете уникални модели, които да ви откроят сред тълпата. Изработени са така, че винаги да се чувствате комфортно и дългата разходка или цял ден, прекаран на крак, да не представляват никакво предизвикателство за вас;
  • официални – повечето модели са произведени от естествена кожа и са леко заострени в предния край. Те са страхотен избор за бизнес вечеря или важна среща в офиса. С тяхна помощ ще изглеждате елегантни с изискан вкус и със сигурност ще получите доста комплименти;
  • мокасини – класика в летните мъжки обувки. През горещите месеци, когато кракът ви е затворен през целия ден, мокасините ще осигурят нужния комфорт, без да запарват;
  • боти – те за подходящи за зимните месеци. Те ще ви предпазят от студа, дъжда и снега, без да пропускат, запазвайки крака ви винаги сух и осигурявайки необходимата топлина.

На сайта на Теодор можете да откриете разнообразни мъжки продукти за всеки сезон и повод, както и да се възползвате от промоциите, откривайки евтините модели, които винаги сте искали.

Как да изберете

Мъжките обувките за ежедневно носене могат да бъдат избрани без закопчалки. За офис и бизнес събития се препоръчват строги модели с връзки.

Традиционно се използват сдържани и меки цветове – черни, нюанси на кафяво, сиво, тухла, бяло. Сред видовете са популярни с цветове като синьо и бордо. Цветът им трябва да е с 1-2 тона по-тъмен от цвета на панталоните. Така че с черни панталони могат да се носят само черни обувки. Те са подходящи за официални събития със строг дрескод, а кафявите – за по-малко задължаващи приеми. Също така цветът им трябва да се комбинира с ризата. Топлите нюанси е добре да се комбинират с кафяви обувки, а студените – с черни.

Защо да изберете Теодор

Започвайки от един магазин и дълъг път в усъвършенстване и стремеж към качество и стил, марката се е утвърдила като една от водещите компании в производството на мъжки облекла, обувки и аксесоари на българския пазар.

ТЕОДОР залагат на модерния стил, следвайки последните тенденции в света на модата и разработват нови технологии в текстилната и шивашката индустрия. Стилът е вдъхновен от елегантния и модерен мъж.

Мъжките обувки са с гарантирано качество на изработка и материали, което фирмата постига благодарение на професионализма на своите служители, високите изисквания и цели, които фирмата си поставя. Марката залага изцяло на естествени материи и обръща специално внимание дори на най-малките детайли, за да постигне перфектния модел.

Високото качество на тъканите и изработката се постига от професионалния дизайнерски екип, който лично подбира всеки артикул за постигане на оптимално високо ниво на детайлност. Колекцията TEODOR се състои от две линии: класическа и спортно-елегантна. Разбирайки динамичната рутина на съвременния мъж, те предлагат богата гама от модели и естествени материи за всеки повод и създават завършена визия и безупречен стил.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here