Как да изчистим организма от паразити

Експертите твърдят, че е добре да правите изчистване на организма си от паразити два пъти в годината — краят на лятото и началото на пролетта е подходящото време за това. За целта, на първо място, трябва да промените хранителното си меню, да изключите месото, сладкото и тестото, а на тяхно място да добавим повече зеленчуци, плодове и изделия, богати на фибри. Така детоксикацията ще е успешна, а дебелото черво ще се освободи от патогените, които влошават работата на всяка една от системите във вашето тяло.Прочистване от паразити

Как да разберете, че е време да проведете изчистване от паразити?

Тялото на всеки човек се обитава от всякакви видове микроорганизми, които в нормални количества не водят до влошаване на здравето. Ако обаче техният брой превиши допустимите граници, то тогава трябва да предприемете съответните мерки за тяхното елиминиране. С други думи — да извършите детокс с добавки и хранителен режим. Ето кои са признаците, че е време за пречистване:

  • състоянието на кожата ви е влошено — появата на пъпки не се определя за сериозен проблем освен ако инфекцията на стане сериозна и не добие хроничен характер. Напълно възможно е да става дума за наличие на паразити в организма ни, което води до необходимостта от прием на добавки, за да се отървете от тях;
  • често страдате от грип и простудни заболявания — влошеният имунен отговор е основна причина за чести вирусни и бактериални инфекции. Той би могъл да се дължи на автоимунни заболявания, но и на присъствието на паразити. За да изчистите тялото си от тях, е добре да започнете прием на добавки като Паразитакс, които са най-висок клас адювантни, съдържащи екстракт от Резене;
  • имате проблеми с храносмилането и ходенето до тоалетна — раздразнено черво, гастрит, колит и много още други състояния от спектъра на стомашно-чревните заболявания подсказват, че е време за детокс с добавки. Целта е да се елиминират токсините и натрупалите се шлаки, които могат да бъдат причина за редица здравословни проблеми;
  • нямате тонус — липсата на енергия и настроение може и да не се дължи само на пролетната умора, но и на “задръстения” с вредни вещества и патогени организъм. Не чакайте да стане твърде късно, а проведете пречистване със специален хранителен режим и натурални добавки. Паразит клийнър е добър вариант в случая.

Изчистването на тялото от паразити с добавки е задължително условие, за да имате силен имунитет и да не страдате от стомашно-чревни проблеми, които след време да се превърнат и в хронични. Здравето не е даденост — вие трябва да се грижите за него и да правите всичко възможно, за да подпомогнете правилната функция на организма.

Помагат ли добавките с натурални съставки?

Добавките с натурален състав могат да се използват в три направления — за лечение, за превенция и като допълващо лекарствените продукти средство. И в трите случая бихте могли да постигнете добри резултати, ако сте постоянни и не пропускате да се храните здравословно: повече плодове и зеленчуци, по-малко месо и захарни изделия. Последното е много важна “мярка” против размножаването на паразитите във вашия организъм. Те обичат именно тази среда, която създавате посредством неправилния хранителен режим.

Защо гъбичките и бактериите са толкова опасни?

Тялото е естествено обитавано от тях, но когато количеството им надвиши допустимите стойности, е възможно да се появят физически заболявания. Паразитите могат да се открият в стомашно-чревния тракт, в пикочната и дори нервната система — това е сериозна причина да направите детокс чрез гладуване или чрез изключване на вредните храни, които консумирате ежедневно.

Това са месото, захарта, млечните продукти, кофеинът, глутенът, солта и др. Подобно въздържание ще даде възможност на тялото ни да се самоизлекува и да се пречисти от токсините, гъбичките и бактериите. Приемът на добавки е също препоръчителен.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here