Най-скъпата автомивка в света

Ако си купите скъпа луксозна кола, ще отидете ли на автомивка за 20лв?

Или ще я измиете сам в двора?

Очевидния отговор е да си я измиете сам, но отнема време. Време, което повечето изискани притежатели на луксозни возила нямат или не искат да губят.

Запознайте се с Гурчарн Сахота от Великобритания. Ентусиаст що се отнася до луксозни коли, Сахота стартира бизнеса си за измиване на авотомобили преди пет години и днес той е известен с най-скъпата автомивка в света.

Предложения за автоаксесоари на ниски цени ТУК

Таксувайки над $11,200 на кола, Сахота може да прекара няколко седмици, отдавайки се на измиването и полирането на автомобила. Той използва над 100 почистващи продукта, вакса, която струва $12,000, компютъризиран микроскоп за улавяне на драскотини, които не могат да се забележат с невъоръжено око и специална пудра, която изглажда несъвършенствата.

„Третирарам всяка кола като индивидуален проект“, споделя Сахота, „Искам да напуснат работилницата ми, изглеждащи по-добре от всякога. Ако плащаш $300,000 за кола, със сигурност ще искаш тя да бъде перфектна.“

Иронично, но всяка автомивка започва с простите сапун и вода, използвайки вълнена ръкавица.

Сахота работи сам в гаража на родителите си, въпреки че бизнеса му „Elite Detailing“ се развива и скоро отваря нова работилница. Списъка му с клиенти включва известни имена и много елитни суперколи, сред които Ferrari, Lamborghini и неговата любима McLaren F1 GTR.

Вижте видеото, което ще ви покаже цялостния процес на почистване на луксозна кола, в случая Lamborgini.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here