Как да се облечете през зимата?

Шапка за зимата

Естествено сега е моментът, в който се сещаме да помислим как ще се обличаме през зимата и започва трескавото търсене на подходящите  дрехи и аксесоари. След като ви запознахме с основните грижи за косата през зимата и начините за предпазване на устните в студа, е време да ви направим и предложение за това как достойно да се облечете за максимално удобен и приятен престой извън дома, офиса и колата.

Шапката

Историята ѝ помни различни изменения и поклонения пред кръга на плетачките на бабите ни, но за радост днес сме свидетели на голяма продуктова гама, която да пази главите ни. Лошите метеорологични условия могат да се окажат пагубни особено за тези от нас, които нямат навика да прокарват ръка през косата си, поради липсата на такава. За това задължително носете шапка, но заложете на класически модел, за предпочитане от вълна.

По-подробно за шапките през зимата тук.

Коженото яке и как да се погрижим за него

Много преди да бъдат измислени еко-кожите, найлона и промазките, прародителите ни са радвали телата си през зимата с покритие от естествена кожа . И макар да сме привърженици на организацията „PETA“, не можем да избягаме от факта, че коженото яке просто е класика в мъжкия гардероб. Снабдете се с модел, който е малко над линията на ханша, с ластични маншети и яка.
Tова яке е подходящо както за бизнес деня, така и в комбинация с ежедневни дрехи. А за да го поддържате в добро състояние, използвайте спрей, който не позволява на водата да навреди на кожата.

Искате ли още съвети за топлина през зимата?

След като усвоите съветите по-горе, ще ви разкрием повече…скоро!


ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here