Декорирайте дома си с любимите си спомени

Декоративно пано за стена с коне

Всички знаем, че най-важното нещо във всеки дом е уютът. Има безкрайно много начини, чрез които да внесем вкъщи това така приятно усещане за уют и един от тях е именно чрез нашите спомени.

Какво по-хубаво от това навсякъде в дома ви да се любувате на запечатаните с фотоапарат прекрасни моменти, прекарани със семейството и приятелите ви?

Снимките имат способността да карат хората да се чувстват носталгично и в същото време оставят в съзнанието ви усещане за топлина и спокойствие. Вместо да пребоядисвате стените на всяка стая вкъщи, или да търсите скъпи тапети, защо не опитате именно с красива и стилна декорация на стените?

Ще ви предложим една идея, която със сигурност ще озари дома ви с усмивки.

Изберете, например, 6 любими ваши снимки. Можете да ги обедините под обща тематика – деца, пътуване, забавно събитие или каквото още ви хрумне и ги извадете в еднакъв квадратен размер.

Ако решите – можете да им намерите квадратни рамки или да ги оставите без такива. Опитайте се да ги напаснете цветово, или пък ако си падате по черно-бялото, поискайте в което и да е фото, да ви ги изкарат в черно-бялата гама. Преценете къде най-добре ще стоят в дома ви и ги наредете три по три – или три снимки на три реда. Така ще се образува един голям квадрат от снимки, които винаги ще ви карат да се усмихвате, като ги погледнете.

Пано за стена - природаПодходящи места са холът, кухнята, коридора и изобщо всяка стена, която ви се струва гола и скучна.

Разбира се, ако ви харесва идеята, можете да я приложите във всята стая, със „снимков квадрат” на различна тема. По ваша преценка, винаги можете да увеличите броя на снимките или размера им, за да се получи така, както най-много ви харесва.

С това интересно „пано” от ваши лични преживявания всеки ден ще чувствате уютно и прекрасно вкъщи, а гостите ви също ще бъдат впечатлени.

А най-добре с реализацията на тази идейна декорация за стена биха се справили специалистите от Kartini.bg – може да разгледате сайта за повече информация и подробности – няма да съжалявате.

Детски панел за стена

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here