5-те най-големи грешки на мъжа на първа среща

1524
Грешките на мъжете на първа среща

Ако се правите на добро момче, ако сте много настойчив на тема секс или ако страдате от синдрома на бившата, със сигурност сте изгубил играта и първата среща с нея ще бъде и последна. Вижте какво е добре да не правите на първа среща, за не я прогоните:

Не се престаравайте

Жените безспорно обичат да им се правят комплименти, но не се увличайте твърде много. Заливането от смях на всяка нейна дума също ще има обратен ефект. Много по-вероятно е тя да си помисли, че сте или твърде отчаян, или твърде възпитан и любезен.

Сексът не е всичко

Ясно е, че мъжете мислят много повече за секс, отколкото жените. Важно е това да не си проличи на първата среща. Ако не търсите секс за една нощ, а искате и втора среща, тогава оставете дамата сама да покаже кога се чувства готова. Обикновено става доста по-бързо от очакваното.

Първата обща сметка

Жените твърдят, че им харесва да бъдат финансово независими и сами да си плащат сметките. Това обаче не означава, че ще й направи добро впечатление да си делите сметката в ресторанта още на първата среща.

Синдромът на бившата

Бившата по принцип не е добре да присъства в разговора ви, особено на първа среща. Коментари, било в положителна (какъв глупак сте, че сте скъсали с нея, колко добре е изглеждала или как е била в леглото), било в отрицателна посока (като изтъквате в подробности кусурите й или как ви е разбила сърцето и вече няма да вярвате на жените), няма как да се харесат на новата жена.

Не се дръжте собственически

След първата среща са забранени всякакви настойчиви обаждания, есемеси, проверки на Facebook и др. Има тънка граница на допустимия интерес и собственическо чувство към нея и тя не включва ядливи коментари защо е предпочела да излезе с приятели или колеги, а не с вас. Все пак, така ще си осигурите свобода в бъдеще и за самия вас.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here