5-те най-големи грешки на мъжа на първа среща

0
919

Ако се правите на добро момче, ако сте много настойчив на тема секс или ако страдате от синдрома на бившата, със сигурност сте изгубил играта и първата среща с нея ще бъде и последна. Вижте какво е добре да не правите на първа среща, за не я прогоните:

Не се престаравайте

Жените безспорно обичат да им се правят комплименти, но не се увличайте твърде много. Заливането от смях на всяка нейна дума също ще има обратен ефект. Много по-вероятно е тя да си помисли, че сте или твърде отчаян, или твърде възпитан и любезен.

Сексът не е всичко

Ясно е, че мъжете мислят много повече за секс, отколкото жените. Важно е това да не си проличи на първата среща. Ако не търсите секс за една нощ, а искате и втора среща, тогава оставете дамата сама да покаже кога се чувства готова. Обикновено става доста по-бързо от очакваното.

Първата обща сметка

Жените твърдят, че им харесва да бъдат финансово независими и сами да си плащат сметките. Това обаче не означава, че ще й направи добро впечатление да си делите сметката в ресторанта още на първата среща.

Синдромът на бившата

Бившата по принцип не е добре да присъства в разговора ви, особено на първа среща. Коментари, било в положителна (какъв глупак сте, че сте скъсали с нея, колко добре е изглеждала или как е била в леглото), било в отрицателна посока (като изтъквате в подробности кусурите й или как ви е разбила сърцето и вече няма да вярвате на жените), няма как да се харесат на новата жена.

Не се дръжте собственически

След първата среща са забранени всякакви настойчиви обаждания, есемеси, проверки на Facebook и др. Има тънка граница на допустимия интерес и собственическо чувство към нея и тя не включва ядливи коментари защо е предпочела да излезе с приятели или колеги, а не с вас. Все пак, така ще си осигурите свобода в бъдеще и за самия вас.

Сподели
Моята страст е модата, а по-наблюдателните ще забележат, че много обичам палачинки. Ще се радвам да прочета вашето мнение по любимите ми теми.

ВАШЕТО МНЕНИЕ