Най-лесният начин да изберете шал!

Плетен шал

Жалко е, че шалът е толкова пренебрегван от мъжете днес. Когато температурите паднат, разумно поне звучи да метнете един шал на врата си, а все още има толкова мъже, които си правят лоша услуга, като забравят за този аксесоар или слагат някоя овехтяла лента, която едва задържа студа далеч от шията им, а да не говорим, че разрушава цялостният външен вид.

Шалът е комбинация от форма и функция, но за намирането на правилния и най-подходящия за вас е необходима малко предвидливост.

За студеният ден в офиса ли ще го използвате или за ветровитата нощ навън?

Кожата на врата ви понася ли вълнени материи или предпочитате допира на мек кашмир?

За това преди да се отправите навън в мразовития ден, вижте какво ще ви предложим с EveryGuyed и разберете от какво имате нужда, за да оцелеете в суровия зимен сезон с често пренебрегвания моден аксесоар.

Избери красив и модерен шал оттук!

Вълнен шал

Златен стандарт при шаловете, вълненият шал от кашмир или мерино е нещо задължително за всеки мъж. В меки, не натрапчиви десени и цветове, той никога не доминира над облеклото ви, а по-скоро акцентира по правилния начин. Ако това ви харесва, не се колебайте да вземете такъв в колежански цветове и да си припомните за доброто време в университета.

Това е страхотен шал за ежедневието, без значение къде ще те отведе деня. Комбинира се най-добре със зимното ви палто или дори с дебел пуловер и дънки, но над всичко ключът тук е да добавите малко обем към визията си без да я поразите. Завържете го с горно премятане или с френски възел, ако искате да е по-стегнат около врата ви.

Памучен шал

Красив шалЛек шал, който за разлика от кашмира предпазва по-малко от студа, но е чудесен аксесоар, с който можете да акцентирате на различни визии. Това е перфектният избор с блейзер през студените дни и е един от задължителните модни аксесоари, когато лятото е към своя край и се обърнете към връхните дрехи.

Ако времето навън не е толкова свирепо, обмислете варианти с памучен шал, като обогатяващ елемент в облеклото ви. Един такъв шал с леко доловимо каре може да добави именно онази доза живец в ежедневния ви костюм. Завържете го с френски възел около врата си и сте готов.

Вижте и: Как да завържем шала си лесно и ефектно?

Плетен шал

Ето един невероятен плетен шал на Pepe Jeans 🙂

Стилен шал Пепе ДжийнсТова е широка категория, която включва плетени шалове от памук или вълна. Да уточни, говорим за дебелите плетени шалове, в производството на които главно специализират майките и бабите. Той е топъл, няма съмнение в това, но понякога може да се окаже трудно съчетаем с каквото и да било от гардероба ви.

Плетен шал увит около врата ви с френски възел е перфектното допълнение към обикновения пуловер, който ви дава точното количество топлина, от което имате нужда през зимата. По-младите мъже могат да комбинират плетивото с широк тишърт и дънки за по-бохемска, шик визия. Този аксесоар най-често изразява модната си функция чрез плетката и дебелината си, за това използвайте го в контраст с изчистени линии и семпъл ансамбъл, не като финален щрих към облеклото, който ще ви направи да изглеждате като ескимос.

Копринен шал

Без значение дали е с марка „Hermes“ или е просто белият фин аксесоар някъде там в гардероба ви, коприненият шал е ултимативният триумф на формата над функцията. Не е препоръчителен за студените зимни дни, но все пак намира своето място и приложение.

Можете да завържете около врата си син шал за по-морска визия на път към плажа. Не ви допада лятната регата? Черен или бял копринен шал е брилянтният комплимент към всякакъв костюм, което ви прави готов директно за нощния живот. Това е по-официален шал и винаги трябва да се комбинира с облекло от същия клас.

Палестински шал

Официален шалАрабската кефия (срещан и като куфия) или квадратната черно-бяла кърпа за глава се превърна в абсолютният хит като шал. Като по-младежки аксесоар, не мислим, че това е подходящият шал, който трябва да пробвате в гардероба си, освен ако месечният ви бюджет целенасочено не се разпределя за иронични очила и вталени дънки.

В зависимост от това, къде и как го носите, хората могат да си помислят, че или изразявате подкрепа към Палестина или тъкмо се връщате от индийски концерт, така че бъдете внимателни със стигмата, свързана с това обикновено парче плат. Също така е и тенденция и изписвайки тази дума, той е и на път да си замине като такава – просто поредната модна тенденция.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here